Zděděný dům


Kdo by si nepřál mít velký dům a k tomu ještě velikou zahradu? V dnešní době lidé mohou mít zahradu, a to i dokonce mimo domov. Věděli jste o tom? Ano, můžete mít zahradu úplně mimo domov, mimo byt anebo mimo dům. Tohle byl také můj sen, jenomže, když jsem se dozvěděla, kolik stojí veliké domy se zahradou, tak se mi úplně protočily panenky. A také mi klesla brada takováto cena za kus zahrady. Sice ano, zahrada byla opravdu obrovská a dům také jenomže tahle finance nebyla pro mě. Moje finanční situace pro mě nebyla vůbec nejlepší. Proto si myslím, že lidé by si měli pořídit veliký dům a velikou zahradu, jenom když na to mají peníze.

Zahradu pravidelně sekejte.

Když opravdu oplývají penězi. Samozřejmě, že když třeba dům zdědíte s velikou zahradou, tak to je potom úplně něco jiného. Také jsem málem zdědila jeden dům se zahradou, jenomže můj bratr mě přeplatil. On totiž byl s partnerkou, byli spolu dlouho. S oba dva si na ten dům vzali hypotéku, takže mě akorát částečně vyplatili. Jenomže na takový veliký dům se zahradou my absolutně nezbyly žádné peníze. Ani jsem neměla žádnou vlastně finanční rezervu. Nakonec jsem se musela spokojit s tím, že jsem si pronajala garsonku. Sice hodně mě to vadilo a byla jsem z toho nešťastná, protože jsem měla ráda velké místnosti.

Na zahradě lítají motýlci.

Já jsem vlastně v tom velkém domě se sourozenci AS rodiči vyrůstala. Jenomže potom, když jsme to zdědili a nemohli jsme to prodat, tak bratr řekl, že se ten dům se zahradou nechá a že mě vyplatí mou sestru také. Nám se sestrou nezbývalo nic jiného než s tím souhlasit. Protože jsme nechtěli mít doma ani rozpory. Navíc jsme si řekli, že by byla škoda opravdu prodat náš veliký rodinný dům se zahradou. Takže alespoň bratr mi vždycky jezdíme na návštěvu anebo na nějaké veliké rodinné oslavy a sešlosti. Také bratr nám tam nechal jednu místnost, která prý je naší a mé sestry.